Una mica d’història de la granja Armengol:

El fundador de la granja Armengol es diu: Ramon Pujol Grau, es va crear vora el 1951. Aquesta empresa és va crear perquè Ramon Pujol Grau, tenia un germà gran que era l’hereu de la finca de l’Armengol, una finca molt gran i aquella finca hi tenia una granja de vacas que la cuiden entre els 2 germans.

El germà gran, un dia va anar a Barcelona a portar la seva mare a el metge, ja quan tornaven, va parar un moment per comprar algunes llaminadures per els seus fills, quan estava travessant una, carretera va patinar i amb el cap va picar en l’acera i va cadar mort en l’acte. Des de a les hores, Ramon Pujol Grau és va tenir de cuidar de la granja sol i també de les dues famílies, la seva i la del seu germà.

Ell va tenir una idea que va estar fer una lleteria on vendre la llet de les seves vaques i fer algun producte amb la llet, sense haver de necessitar l’ajuda de ningú.  L’actual propietari és Ramon Pujol Grau, però ja no hi treball ni porta res ja que té 93 anys, qui ho porta tot i qui serà el futur propietari, és Joan Pujol Massaguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *